Carcasa Calculator Aqirys Naos Pro, RGB, Mid Tower, Neagra 519,00 lei
Unitate Calculator de Gaming Aqirys Pollux, RGB, Mid Tower, Black 709,00 lei

In Stoc

Sku:AQRYS_ULAS

376,00 lei

Animați de cele mai recente și îndepărtate obiecte astronomice descoperite vreodată, suntem mândri să vă prezentăm carcasele noastre avansate dedicate PC-urilor silențioase. Concepute atât pentru gameri exigenți, cât și pentru utilizatori avansați, aceste carcase, la fel ca și obiectele care le-au inspirat, sunt menite să se integreze ambiental complet, atât vizual, cât și acustic, până la punctul în care abia pot fi observate.
Carcasa ULAS, numită după cel mai îndepărtat quasar detectat până in prezent, folosește un elegant design minimalist pentru a încorpora o multitudine de caracteristici precum izolare fonică avansată, ventilatoare silențioase, moduri de configurare silențios și performanță, și compatibilitate hardware excelenta pentru stația de lucru sau PC-ul de gaming suprem!

Având ca scop asigurarea celui mai bun confort acustic pentru activitatea preferată, fie că este vorba de jocuri, de lucru, studiu sau chiar vizionarea unui film, ULAS utilizează un material avansat de izolare fonică, montat pe toate zonele sensibile: ambele panouri laterale, tavan și, de asemenea, pe uşa panoului frontal.
ULAS este complet echipată cu cinci ventilatoare silențioase de 120 mm, oferind de la bun început cea mai bună configurație și cel mai bun flux de aer.
Pentru a reduce și mai mult zgomotul, sursa de alimentare și hard-disk-urile se instalează în camera dedicată din partea de jos a carcasei.
Nu în ultimul rând, pentru liniște maximă și protecție împotriva prafului, ULAS poate fi configurată în modul silențios prin instarea capacului superior, în locul utilizării filtrului de praf din modul performanță.

Protejat temeinic de un filtru de praf magnetic (sau protejat complet având capacul superior instalat), interiorul carcasei ULAS oferă compatibilitate hardware excelentă, pornind de la plăci de bază ATX și plăci grafice lungi de 390 mm, până la coolere de procesor înalte de 160 mm și chiar unități optice! Posibilitatea de a utiliza componente de ultimă generație este foarte bine susținută de multiplele decupaje pentru gestionarea cablurilor, ajutând la menținerea interiorului ordonat și curat, și evitând orice acumulări de aer cald.
Suportul pentru sisteme de răcire cu lichid este prezent, astfel încât frontal se poate monta un radiator slim de 240 mm iar in spate un radiator de 120 mm, pentru a stoarce fiecare picătură de performanță de care sistemul este capabil.
Culoare

Negru

Spatiu Unitate Optica

DA

Iluminare

Fara Iluminare

Tip carcasa

Middletower

Ventilatoare incluse

5

Panou transparent

DA

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Carcasa Calculator Aqirys Ulas, Midtower, Black”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi sus