Lipsa Stoc
Cerneala originala EPSON 112 EcoTank C13T06C24A, Cyan 96,00 lei
Cerneala originala EPSON 112 EcoTank C13T06C44A, Yellow 96,00 lei

Stoc epuizat

96,00 lei

Stoc epuizat

CERNEALA EPSON 112 ECOTANK

Gama de cerneluri EcoTank 112 cu uscare rapida contine toate cernelurile tip pigment pentru printuri rezistente la pete si markere. Puteti fi siguri ca aceasta cerneala fiabila si de inalta calitate va oferi printuri excelente cu text clar si culori vibrante. Cu un singur set de cerneala puteti produce mii de pagini, fara sa fie nevoie sa schimbati cartusul.

  • Printuri cu aspect profesional

Bucurati-va de printuri excelente cu text clar si culori vibrante, cu aceasta cerneala fiabila si de inalta calitate. Seria de cerneluri 112 contine toate cernelurile tip pigment pentru a va oferi printuri bine definite, care rezista la pete si la markere. Pigmentul se usuca rapid, de aceea aceasta cerneala este ideala pentru producerea printurilor fata-verso.

  • Usor de utilizat

Umplerea rezervorului EcoTank este simpla si fara probleme, cu recipientele de cerneala resigilabile, intuitive si fara scurgeri. Datorita unui mecanism special, aceste recipiente de cerneala permit numai folosirea unor culori corecte.

  • Imprimati mii de pagini

Ofera un numar impresionant de pagini care poate fi produs cu un singur set de schimb – pana la 7.500 de pagini alb-negru si 6.000 de pagini color (1).

Cerneala si hartia Epson originale au fost dezvoltate pentru a functiona perfect cu imprimantele Epson astfel incat sa ofere cele mai bune rezultate de fiecare data. Gama de produse de calitate Epson este rezultatul unor facilitati de productie cu tehnologie superioara si a cercetarii si dezvoltarii extinse si continue.

1. Volumele de imprimare mentionate sunt extrapolate pe baza metodologiei originale Epson din simularea imprimarii modelelor de testare, prevazute de standardul ISO/IEC 24712. Volumele de imprimare mentionate NU se bazeaza pe standardul ISO/IEC 24711. Volumele de imprimare mentionate se bazeaza pe recipientele de cerneala de schimb si pot varia in functie de imaginile pe care le imprimati, de tipul de hartie pe care il utilizati, de frecventa printurilor si de conditiile de mediu, cum ar fi temperatura. In timpul configurarii initiale a imprimantei, o anumita cantitate de cerneala este utilizata pentru a umple duzele capului de printare, prin urmare volumul de imprimare al setului inclus initial poate fi mai mic.

Brand

Epson

Culoare

Magenta

Brand Compatibil

Epson

Capacitate

70 ML

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cerneala originala EPSON 112 EcoTank C13T06C34A, Magenta”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi sus