Lipsa Stoc

Stoc epuizat

Cod produs:MG-09

55,00 lei

Stoc epuizat

Mousepad MG-09 Marvo

BORN FOR GAMING

Seria de mousepad-uri MG se adreseaza celor mai pasionati gameri, oferind posibilitatea integrarii exceptionale a unui set de periferice iluminate alaturi de un PC ultra-performant, deasemenea iluminat.
Membrii seriei MG ofera iluminare 360 de grade utilizand 7 culori si 3 efecte RGB selectabile printr-o simpla apasare de buton, dar si design-uri exclusive „FireWolf”, obtinandu-se un rezultat vizual absolut impresionant.

Mousepad MG-09 Marvo

FLEXIBILITATE 

Spre deosebire de alte mousepad-uri, seria MG nu foloseste o platforma rigida pentru includerea sistemului de iluminare, ci se incadreaza in categoria „soft” avand toate caracteristicile unui mousepad textil si putand fi astfel rulat si transportat foarte usor. Datorita bazei cauciucate, fixarea pe pozitie a mousepad-ului este realizata ferm pe virtual orice birou.

Mousepad MG-09 Marvo

DIMENSIUNI MEDII

Utilizand o suprafata textila realizata din microfibre speciale, mousepad-urile MG sunt proiectate pentru a oferi un control si comfort de nivel superior, indiferent de tipul de mouse (senzor) utilizat. Datorita dimensiunilor medii, MG-09 este in special recomandat celor care prefera o sensibilitate medie sau mare a mouse-ului.

Greutate 0,000000 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.