Carcasa Calculator Aqirys Ulas, Midtower, Black 376,00 lei
Carcasa Calculator Gaming Aqirys Saiph, RGB, Mid Tower, Yellow-Black 679,00 lei

In Stoc

Sku:AQRYS_POLLUX

709,00 lei

Și tocmai când credeai că exagerăm, facem cumva și ne autodepășim. Pornind de la conceptul de șasiu open-air pentru PC, ne prezentăm cu mândrie propria interpretare într-un uluitor nou design de carcasă destinat super-sistemelor de gaming capabile să îți accelereze ritmul inimii … la propriu!

Numită după cea mai strălucitoare stea din constelația Gemini, POLLUX Alfa oferă caracteristici superbe pentru a crea un PC de gaming cu un aspect cu adevărat extraterestru.

Panourile laterale fabricate din sticlă securizată cu nuanțe gri deschis îți permit etalarea incredibilelor tale abilități în asamblare și modding, în timp ce dinamica parte frontală este cu îndrăzneală accentuată de panouri asemănătoare unor scuturi și animată de un ventilator cu iluminare ARGB!

În final, plăcuța RGB Pollux vine să completeze în mod deosebit caracteristicile de iluminare, aducând mai multă dramă panoului lateral, datorită sistemului multi-LED pentru efecte uniforme și a marginilor transparente pentru o retro-iluminare de tip aură.

Toate cele trei ventilatoare de 120 mm preinstalate în POLLUX Alfa sunt iluminate ARGB și generează un flux de aer masiv mulțumită conceptului open-air, răcind cu succes chiar și cele mai pretențioase componente. Iar dacă ai dubii, o creștere a performanței de răcire poate fi obținută prin adăugarea a două ventilatoare suplimentare de 120 mm în partea superioară a carcasei, plus unul de 120 mm frontal.

Potrivirea sau sincronizarea iluminării carcasei cu restul hardware-ului se poate face datorită controller-ului ARGB inclus, acționat de un buton LED dedicat și de o telecomandă wireless.

Interiorul complet negru al POLLUX Alfa este protejat de praf cu ajutorul a trei filtre plasate în față, tavan și podea. POLLUX Alfa poate găzdui o gamă largă de componente, cum ar fi plăci de bază ATX, plăci grafice cu lungimea de 350 mm și coolere de procesor cu înălțimea de 175 mm.

Un cadru minimalist pentru instalarea sursei de alimentare în podea te lasă să profiți la maximum de utilizarea unui model de sursă cu iluminare ARGB.

Mai mult, pentru performanțe sporite în jocurile preferate, există suficient spațiu pentru a instala un sistem de răcire AiO cu radiator de 240 mm în tavanul carcasei.

Nu în ultimul rând, decupajele pentru gestionarea cablurilor permit ca acestea să fie aranjate și pastrate ordonat și curat.

FUN FACTS

Pollux strălucește cu o luminozitate de 43 de ori mai mare decât a Soarelui, iar vârsta sa estimată este de 724 milioane de ani. Pollux este singura stea din Gemini listată printre cele 58 de stele selectate pentru navigație. O exoplanetă care orbitează Pollux, numită Pollux b, a fost confirmată în 2006.

• carcasa ATX midi-tower fara sursa

• concept open-air pentru flux de aer masiv

• design futurist ideal pentru PC modding

• panouri laterale transparente din sticla securizata

• iluminare ARGB controlata prin buton dedicat si telecomanda wireless (inclusa)

• placuta laterala cu iluminare ARGB

• include trei ventilatoare de 120 mm cu iluminare ARGB

• suporta maxim sase ventilatoare 120 mm

• suporta cooler CPU cu inaltime maxima 175 mm si placa grafica cu lungime maxima 350 mm

• water-cooling ready, accepta radiatoare 120 mm frontal, 120/240 mm in tavan, 120 mm spate – 35 mm grosime maxima

• trei filtre de praf (fata, tavan, podea)

• interior optimizat pentru managementul cablurilor

Greutate 0,000000 kg
Culoare

Negru/RGB

Iluminare

RGB

Panou transparent

DA

Spatiu Unitate Optica

NU

Sursa Inclusa

NU

Tip carcasa

Middletower

Ventilatoare incluse

3

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Unitate Calculator de Gaming Aqirys Pollux, RGB, Mid Tower, Black”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi sus