Lipsa Stoc

Stoc epuizat

5.990,00 lei

Stoc epuizat

Acest calculator de gaming este construit pentru a oferi o performanță de top în jocuri și sarcini intensive. Procesorul Intel i9-10850K este unul dintre cele mai puternice procesoare de pe piață și are 10 nuclee și 20 de fire de execuție, ceea ce îl face ideal pentru jocuri care necesită o putere mare de procesare. Memoria RAM de 32 GB este extrem de rapidă, cu o frecvență ridicată, ceea ce înseamnă că sistemul poate gestiona cu ușurință sarcini complexe și multitasking-ul.

damagepcaqirys arcturus white 9

 

Placa de bază Gigabyte Z490 AORUS Ultra este una dintre cele mai avansate plăci de bază de pe piață și are numeroase caracteristici care o fac ideală pentru un calculator de gaming. Aceasta oferă o performanță excelentă în ceea ce privește viteza de transfer și de stocare a datelor, dar și o gamă largă de caracteristici avansate pentru overclocking.

 

Z490 AORUS

 

Placa video Nvidia RTX 3070 este una dintre cele mai puternice plăci video de pe piață, cu o performanță grafică excelentă și tehnologii avansate pentru a îmbunătăți experiența de gaming. Cu această placă video, jucătorii pot rula jocuri cu rezoluție mare și cu setări grafice maxime fără nici o problemă.

În ansamblu, acest calculator de gaming este una dintre cele mai performante și avansate configurații disponibile pe piață în prezent, ideal pentru gamerii care doresc o performanță excepțională și experiență de joc de calitate superioară.

Brand Carcasa

Aqirys

Culoare

Alb

Procesor

Intel Core I9

Capacitate RAM

32 GB

Numar Nuclee

10

Placa Video

RTX 3070

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.